Потребните информации за Државна матура и Завршен испит ќе ги најдете на линковите дадени подолу.

Ви посакуваме успех !

ПРИЈАВУВАЊЕ И ТЕРМИНИ ЗАВРШЕН ИСПИТ IV

ПРИЈАВУВАЊЕ И ТЕРМИНИ ЗАВРШЕН ИСПИТ III

ПРИЈАВУВАЊЕ И ТЕРМИНИ ЗА ДРЖАВНА МАТУРА