Од 16 до 22.10.2019г. се одбележа Недела на борба против гладта – помислете и на нас. Нашето училиште спроведе хуманитарна акција за помош на ученици од социјално загрозени семејства со донирање на продукти, храна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *