По повод Патрониот празник на училиштето на 08.11.2019г. се одржаа низа активности. Беше прочитан реферат за патронот на училиштето Димитар Влахов и се положи цвеке на бистата во училишниот двор. Исто така се одржа и турнир во пинг-понг помеѓу најдобрите и најквалитетни играчи од сите паралелки во машка и женска конкуренција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *