Од наставниците по Спорт и спортски активности кои учествуваа во одбележувањето на Европската недела на мобилност под мотото “Пешачи со нас“.
Од нашето училиште учествуваа 30 ученика со велосипеди на големото Велосипедско дефиле кое се одржа на ден 20.09.2019 година (петок) со почеток во 11 часот од паркот Ибни Пајко до бина Школка во Градки парк.

Одговорни наставници
1. Мирјана Крстевска
2. Душан Проковиќ
3. Атанас Филиповски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *