Пешачки марш со посета на Спомениците во градот и историски час пред споменикот на паднатите борци

АктивностиComments Off on Пешачки марш со посета на Спомениците во градот и историски час пред споменикот на паднатите борци

Во рамките на програмата за одбележување на 70 годишнината од ослободувањето на Скопје учениците и наставниците од СУГС „Димитар Влахов“ преку спортско рекреативна активност – пешачки марш од училиштето кон центарот на градот ги посетија историски споменици во градот посветени на народноослободителната борба и одржаа историски час по повод 13 ноември 1944 год.

Comments are closed.

  • eksterno1-baner1-4

    ednevnik

© 2015 СУГС „ Димитар Влахов “ © 2015. Сите права се задржани.