Прелиминарните ранг листи од уписот можете да ги погледнете на линковите дадени подолу.

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ГРАФИЧКА СТРУКА И ХЕМИСКО ТЕХНОЛОШКА

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ТЕХНИЧАР ЗА КОЗМЕТИЧКА НЕГА И УБАВИНА И ЕСТЕТИЧАР ЗА НЕГА НА РАЦЕ И НОЗЕ_compressed

ПРЕЛИМИНАРНА РАНГ ЛИСТА ФРИЗЕР_compressed