Социјална кохезија во средните училишта

АктивностиComments Off on Социјална кохезија во средните училишта

Реализирани активности во СУГС „Димитар Влахов„ Скопје и СОУ „Мирче Ацев„ Прилеп во рамките на проектот „Социјална кохезија во средните училишта„ во организација на Центар за граѓанска иницијатива од Прилеп,

Comments are closed.

  • eksterno1-baner1-4

    ednevnik

© 2015 СУГС „ Димитар Влахов “ © 2015. Сите права се задржани.