Образовното рандеву, кое го организира МАССУМ (Младинска асоцијација на средни стручни училишта на Македонија) се одржа на 24-25 април 2020година. Универзитетот ФОН беше домаќин и организатор на натпреварите.

Нашето училиште учествуваше во две категории:

НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА
Ученик: Викторија Коцевска
Ментор: Маргарита Димитровска

ИНТЕРВЈУ ЗА РАБОТА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК
Ученик: Тијана Стаменковиќ
Ментор: Виолета Арсова

Честитки за СУГС,,Димитар Влахов” за учеството