Фризерство и стајлинг

Голема благодарност до девојките од СУГС „Димитар Влахов“ и нивните професорки кои со своите вешти раце се погрижија за нашите фризури и шминка и допринесоа во комплетниот стајлинг: Стефани Метовик, Елена Кусиновска, Рената Мијалеска, Сафија Азировиќ, Андријана Демири со професорката Марина Киевска и Севалина Цекова, Габриела Јанчевска, Моника Јовиќ, Марина Костадиновска, Сања Костадиновска, Елена Коцевска, Медина Чочалиќ со професорката Елена Јордановска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *