Учество на училиштето на ОБРАЗОВНОТО РАНДЕВУ во категории најдобра фотограгија и интервју за работа

Образовното рандеву, кое го организира МАССУМ (Младинска асоцијација на средни стручни училишта на Македонија) се одржа на 24-25 април 2020година. […]