Конечна ранг листа на запишани ученици во прва година во прв уписен рок второ пријавување за учебна 2022/23 и слободни места за трето пријавување

Конечна ранг листа на запишани ученици во прва година во прв уписен рок второ пријавување за учебна 202223_compressed (1) Ранг […]