На 06.01.2019 (недела) во организација на “Сојуз на спортови” се одржа трката SKOPJE RUN 10K.
На овој спортски настан свој придонес во организација на трката дадоа и учениците од СУГС ” Димитар Влахов” како волонтери на трката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *