Од денешното гостување на Дигиталниот саем за средно стручно образование на директорката Јасминка Гудоманова, учениците Верица Димовска од 3-4 и Јасин Аслани од 2-8 клас, како и г-ѓата Сузана Блажевска, работодавач, ментор и сопственик на Афродита-С Центар за убавина.

Дел од она за што се разговараше на Дигиталниот саем