На 11.03.2021 (четврток) во 12:30 часот Технолошко-техничкиот факултет од Велес ќе изврши промоција на нивните студии на нашите матуранти под мотото „ Заедно во креирање на успешна кариера“. На промоцијата, матурантите ќе се запознаат со двете студиски програми што ги нуди овој факултет, а тоа се  ПРЕХРАНБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА И БИОТЕХНОЛОГИЈА и НУТРИЦИОНИЗАМ, кои се многу актуелни денес. Ќе биде интересно.

Flaer Tehnolosko-tehnicki fakultet Veles