Распоредот за полагање по денови можете да го погледнете на линкот подолу.

Ви посакуваме успех !!!

РАСПОРЕД ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВОНРЕДНИ ИСПИТИ ВО АВГУСТОВСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА 2022 ГОДИНА