Значајно е кога човек ја работи својата работа квалитетно и посветено и кога во неа се внесува со целото свое срце и душа.
Заради таа ваша посветеност, не само колегите, туку и многу генерации ученици ќе ве помнат како одлични наставници, педагози и едукатори.
Драги колешки, нека пензионерските денови ви бидат исполнети со радост и добро расположение.
Од срце ви посакуваме СРЕЌНО ЗАМИНУВАЊЕ ВО ПЕНЗИЈА!