“Не сме сите создадени да правиме големи работи. Но, затоа можеме да правиме мали работи со многу љубов” се зборовите на мајка Тереза, скромна жена која целиот свој живот го посветила служејќи им на оние кои побарале помош, синоним за несебичност, хуманост, пожртвуваност и добрина. Тоа се одликите кои не прават луѓе.

Да не ја потценуваме разликата која можеме да ја направиме во животот на другите. Лесно е. Да го отвориме срцето, да подадеме рака и да помогнеме таму каде што треба. Нашето малку за некого може да значи се.

Влаховци заедно со Алфа Телевизија се вклучија во една хуманитарна акција.

Погледнете го прилогот на линкот даден подолу.

http://www.facebook.com/AlfaTelevizijaMk/videos/264340668464078/