СРЕДБА НА ПРВИОТ СО НАЈДОБРИТЕ – НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА ЗА МАТУРАНТИТЕ ПРВЕНЦИ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА ОД СКОПЈЕ

Градоначалникот Петре Шилегов вечерва додели специјални признанија и парични награди на матурантите – првенци на генерацијата од 23 скопски средни […]