СРЕДБА НА ПРВИОТ СО НАЈДОБРИТЕ – НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА ЗА МАТУРАНТИТЕ ПРВЕНЦИ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА ОД СКОПЈЕ

Градоначалникот Петре Шилегов вечерва додели специјални признанија и парични награди на матурантите – првенци на генерацијата од 23 скопски средни […]

Спорт и спортски активности

Заради промоција на спортските активности во средните училишта пред, за време и по пандемијата, се одржа состанок заедно со наставници од средните училишта на град Скопје, членови на Сојузот на Средно училишен спорт. На состанокот беа презентирани […]