Back

Актуелности

Што е дуално образование?

„Учи паметно, работи стручно“ е кампања спроведена од Министерството заобразование и наука со поддршка од Швајцарската агенција за развој и соработка.Целта е промоција и унапредување на средното стручно образование и обука. Себазира на потребите на реалниот сектор од отворање на …