ПРОМОВИРАН „ПРОТОКОЛ ЗА СПРЕЧУВАЊЕ И ПОСТАПУВАЊЕ ВО СЛУЧАЈ НА НАСИЛСТВО“ ЗА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА НА ГРАД СКОПЈЕ

Раководителката на Секторот за образование, Даниела Адамова и Активот на стручни служби на средните училишта на Град Скопје денеска во […]